sobota 7. prosince 2013

NAŠE TIPY NA DÁREK 2...

Naprosto skvělý a vůbec na drahý pracovní blok s mnoha úkoly, vystřihovánky, hrami, šablonami, samolepkami...sama za sebe můžu opravdu doporučit . Skvělá na dlouhé zimní večery a pokud pořídíte pod stromeček , máte o zábavu děti postaráno....Nádherně zpracováno, opravdu už dlouho jsem nic tak pěkného neviděla. Hned od prvního pohledu, když mi přišel balíček jsem byla nadšená a děti také...zábava na dlouhé hodiny a jelikož jsem se trefila do vkusu, Matěj zbožňuje lodě a piráty a Hanča jako správná holka princezny, byl úspěch předem zaručen.

Jen mimochodem už mám tablet ve skříni ( můžu to zde napsat, děti ještě neumí číst), po nocích strkám aplikace aby byl připraven hned k použití pod stromečkem :-)  už se těším jak to Matějovi půjde....ale musím ještě koupit kuchyňskou minutku, aby u nás zase nebyli hádky a určit pevná pravidla - kdo , kdy , jak a na jak dlouho  ... jen doufám, že jim to taťka aspoň na chvilku půjčí :-)

Existuje verze pro kluky  a pro  holky
















 











 
 

3 komentáře:

  1. Tohle jsou nejprodávanější publikace z poslední doby. jsou opravdu pěkné a navíc pořád v akci:-)
    iPad potěší děti i tatínka, to je jasné, ale přeji, ať se na tebe taky dostane:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moni, já si ho užívám teď po nocích, když děti usnou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. U nás prodávali ty Piráty za stovku, malý si je hned vybral a opravdu v době nemoci, kdy byl děsně protivný, si s tím aspoň trochu zlepšil náladu. Ačkoliv na piráty on vysazený nijak není, je tam spousta her, za ty peníze super.
    Lenka

    OdpovědětVymazat